WAAROM VERANDEREN ZO MOEILIJK IS

- Workshop: Echt jezelf zijn - 1 - Ik en mijn bodyguard -

Dit herken je vast wel: Je wilt graag iets veranderen in je gedrag of manier van denken. Je bent helemaal klaar met de “oude” manier van denken en doen. Het is tijd voor vernieuwing! Dan ga je fris en enthousiast van start en het gaat best een tijdje goed, maar dan … dan komen er toch weer wat “oude maniertjes ” naar voren……

Of je hebt nu eindelijk het inzicht waar je een transformatie mee door  kunt gaan. Je weet het zeker! Je voelt het aan alles! Vanaf nu kan de pijn helen en zal alles anders gaan en kun je de pijn achter je laten. Deze keer wordt t écht anders. En toch na een tijdje merk je dat er misschien wel iets verandert is, maar dat je ook weer terugvalt in je “oude” gedrag en manier van denken met de bijbehorende gevoelens.

Wij hebben mogen kennismaken met het zéér intelligente mechanisme wat hier achter zit en hoe we hiermee om kunnen gaan. Dit was voor ons zó life changing, dat we dit graag met jullie willen delen.

Dus wil je ook graag begrijpen waarom t zo lastig is om blijvende veranderingen aan te brengen in je leven?

Wil jij ook graag kennismaken met dit intelligente systeem in jezelf, ervaren waarom dit mechanisme doet wat hij doet en er mee leren samenwerken?
Kom dan naar onze workshopdag. Hier gaan we jou kennis laten maken en zul je ervaren wat er tussen jou en je verlangen om te veranderen staat.

Na deze workshop kun je herkennen wanneer dit systeem actief is bij jezelf en bij anderen. Welke gevoelens er bij dat systeem horen en welke echt van jou zijn. We geven je voldoende tools zodat je deze patronen kunt veranderen. 

Facebook

“Echt jezelf zijn” is een cocreatie van Els Taktor (CST@Els) en Anton van Ensbergen (Kick Start Coaching & Traumaverwerking). 

Vanuit onze eigen praktijkervaring en expertise. hebben wij onze kennis gebundeld, zodat iedereen die dat wilt, via onze workshops, in de gelegenheid is te leren en te ervaren wat het is om in een staat van groei te komen. 

Voor de projecten die wij samen creëren hebben wij een aparte Facebookpagina. Deze pagina heet: Echt Jezelf Zijn 

Je helpt ons enorm als je die liked.

5/5