Tweede locatie

Naast Arnhem nu ook in Duiven

Begin 2018 kreeg ik inzicht in wat ik het liefst wilde gaan doen. Ik formuleerde een missie en had nog geen idee welke vorm dat zou gaan krijgen. De missie was “Overvloed voor iedereen”. 

Van ingeving naar onderneming

Een paar maanden later had ik een ondernemersplan dat bestond uit drie cirkels. Een cirkel voor de mensen die op de een of andere manier ergens overvloed mistte en dat kwamen halen bij de tweede cirkel. De tweede cirkel, dat was voor mij duidelijk, dat ging over samenwerking met meerdere disciplines. De derde? Dat heeft iets met goede doelen te maken. Ook geven hoort immers bij een missie die over overvloed gaat.

Al snel wist ik waar ik warm van werd, waar ik van aan ga. Ik heb zelf een verleden met allerlei verschillende trauma’s en die had ik nu in 2018 verwerkt. Ik kwam in aanraking met een aantal verschillende methodes, liet mij hierin scholen en ik combineerde die voor mijzelf. Deze combinatie is nu uitgegroeid tot een geheel eigen werkwijze waarbij trauma’s aangepakt kunnen worden en wanneer de cliënt dat echt wil, ze snel verwerkt kunnen worden. 

Nieuwe praktijklocatie

Eind vorig jaar kwam er een plek vrij in het gebouw aan de Eltensestraat 3 in Duiven. Els die hield daar al jaren praktijk en we besloten om te kijken of we samen de ruimte daar konden delen.  Dat is nu een feit.

Op 3 dagen in de week kan ik nu deze fijne ruimte gebruiken om mijn cliënten te ontvangen voor het Kick Start Traject of voor Inspiring Body Mind Balance

Ook de workshops van Echt Jezelf Zijn! gaan we in ieder geval op deze locatie geven. Weliswaar in een andere ruimte. De workshopkalender wordt binnenkort weer bijgewerkt.

Kick Start Traject ©

Persoonlijke verhalen:​