Of ben je meer bezig met wat anderen van je vinden?

Dat laatste kan ik me voorstellen bij het uitvoeren van je werk bijvoorbeeld, maar wanneer het om de inrichting van jouw privéleven of de richting waar jij met jouw leven op wilt, dan wordt dat een ander verhaal.Merk jij dat jij teveel bezig bent met wat anderen van je vinden, of merk je dat je niet meer echt durft te zeggen wat jij werkelijk wilt? Vind jij dat je dan blokkeert? Dan kan het zijn dat jij daardoor niet lekker in je vel zit en dat is nu net niet de bedoeling van dit leven.

IK HEB GOED NIEUWS VOOR JE!

Dat kun je op een goede manier doorbreken. De diverse methoden die ik gebruik zijn zeer geschikt om oude patronen en blokkades te doorbreken. Je kunt ook trauma’s te verwerken op deze manier, op een zachte vriendelijke manier.

Leef jouw eigen leven!

Vraag een vrijblijvende telefonische afspraak aan, 
om te bespreken wat bij jou speelt 
en te kijken welke volgende stap bij jou past. 

 

Foto: Mirjam lensink
kleding: House of Carrynette