Naast coaching op het gebied van traumaverwerking houd ik me ook bezig met de innerlijke mens. Immers als het trauma verwerkt is, wil je toch ook dat je lijf in de beste staat die mogelijk is verkeerd.

Als mens hebben wij geen dashboardlampjes op ons voorhoofd. Dus moeten wij dat anders doen. Wanneer je laaggradige ontstekingen hebt bijvoorbeeld, dan is het handig dat te weten, want die kun je niet voelen, alleen meten.

Als mens hebben wij geen dashboardlampjes op ons voorhoofd. Dus moeten wij dat anders doen. Wanneer je laaggradige ontstekingen hebt bijvoorbeeld, dan is het handig dat te weten, want die kun je niet voelen, alleen meten.

GAAT ER EEN LAMPJE BRANDEN?

Wil je meer weten en ook hoe je er wat aan kan doen, neem dan vrijblijvend contact met me op want ik leg het je graag haarfijn uit.

Dit artikel is al eerder gepubliceerd op Facebook (Klik Hier)