Mijn leven, compleet veranderd!

Mijn leven, compleet veranderd!
Vandaag werd ik door Facebook herinnerd aan de verhuizing in 2018.

Tijdens deze verhuizing, nu 4 jaar geleden, kon ik nog niet zo veel. Je zag niet zoveel aan me, maar echt iets doen wat inspanning kostte, dat kon ik niet.

Dat kwam door 3 ongevallen. Je kan eigenlijk wel zeggen dat er in mijn lijf niets is wat nooit beurs, gekneusd, gescheurd, gebroken of als dat mogelijk is op een andere manier te lijden heeft gehad onder van buiten komend onheil.

Tijdens die verhuizing heb ik alleen maar aan kunnen geven waar de spullen naartoe moesten. Zelf actief meehelpen, tillen of klussen was er echt niet bij.

Wat was het fijn! Al die hulp die ik had gekregen ❤

Toen kwam ik in 2019 in gesprek met een goede vriend van mij over het feit dat mijn revalidatie gestagneerd was en die zei tegen me:

“Je kunt twee dingen doen:
  1. jezelf erbij neerleggen dat je deze klachten hebt en houdt
  2. thuis een simpele vingerprik test doen die in een onafhankelijk lab wordt geanalyseerd om jouw lichaam te vragen of jouw cellen in jouw lichaam wel optimaal kunnen functioneren…”

Ik heb de test gedaan en de uitslag was ronduit slecht te noemen. Daarom ben ik de oplossing gaan gebruiken (die altijd en bij iedereen werkt) en dat kostte me slechts 2 minuten per dag.

Slechts 8 maanden na het innemen van de oplossing had mijn lichaam diverse problemen zelf kunnen oplossen en kon ik actief meehelpen met de volgende verhuizing, nu 2 jaar geleden.

Omdat de nieuwe woning erg onderkomen was, kreeg ik gelukkig ook weer hulp. Ook van mensen die 2 jaar daarvoor hadden meegeholpen. Voor velen was de verbazing groot dat ik nu 3,5 week lang kon vloeren leggen, schilderen en al het andere wat er moest gebeuren. Tijdens de dag van de verhuizing was de verbazing niet minder omdat ik mee hielp met sjouwen en tillen.

Mijn leven is dus compleet veranderd! En dat alleen maar omdat ik de basis voor een goede gezondheid op orde kreeg.

Wil jij weten of jij de basis voor een goede gezondheid wel/niet op orde hebt en hoe de oplossing ook jouw leven compleet kan veranderen?
App me dan vandaag nog om af te spreken: +31 (0)6 393 23 800 of klik hieronder op de link en plan direct een afspraak in.