𝗦𝗧𝗘𝗟 𝗝𝗘 𝗘𝗘𝗡𝗦 𝗩𝗢𝗢𝗥: 𝗷𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗺𝗼𝗿𝗴𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝗱𝗮𝘁 𝗲𝗿 𝗼𝗽 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗿𝗲𝗸𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗵𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱 𝗺𝗶𝗹𝗷𝗼𝗲𝗻 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝘁 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗶𝘀 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗶𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴. 𝗩𝗮𝗻𝗮𝗳 𝗱𝗮𝘁 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗽𝗲𝗲𝗹𝘁 𝗴𝗲𝗹𝗱 𝗱𝘂𝘀 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹𝗲 𝗿𝗼𝗹 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗯𝗲𝘀𝗹𝗶𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻.

𝙒𝙖𝙩 𝙯𝙤𝙪 𝙟𝙚 𝙙𝙖𝙣 𝙙𝙤𝙚𝙣?
🍀 Zou je je baan opzeggen en op 𝙬𝙚𝙧𝙚𝙡𝙙𝙧𝙚𝙞𝙨 gaan?
🍀 Zou je een eigen bedrijf starten en 𝙟𝙤𝙪𝙬 𝙥𝙖𝙨𝙨𝙞𝙚 volgen?
🍀 Zou je jouw 𝙛𝙖𝙢𝙞𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙣 𝙫𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙫𝙚𝙧𝙧𝙖𝙨𝙨𝙚𝙣 met cadeaus en donaties?
🍀 Of zou je 𝙞𝙚𝙩𝙨 𝙝𝙚𝙚𝙡 𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧𝙨 doen?

Het is een interessante vraag om over na te denken, want het laat zien wat 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗱𝗿𝗼𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗱𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 zijn. Het laat ook zien wat jou tegenhoudt om ze te bereiken. Is het echt alleen geld? Of zijn er ook andere factoren, zoals angst, onzekerheid, gebrek aan tijd of kennis?

𝙄𝙠 𝙙𝙖𝙖𝙜 𝙟𝙚 𝙪𝙞𝙩 om deze vraag serieus te beantwoorden en te kijken hoe je jouw leven kunt veranderen om dichter bij jouw ideale scenario te komen. Misschien kun je alvast een eerste stap zetten, zoals een cursus volgen, een reis boeken of een gesprek met mij aangaan om de mogelijkheden te onderzoeken. 𝗝𝗲 𝗵𝗼𝗲𝗳𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘁𝗲 𝘄𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗻 tot er honderd miljoen op je rekening staat om je dromen waar te maken. 𝗝𝗶𝗷 𝗵𝗲𝗯𝘁 𝗱𝗲 𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁 𝗼𝗺 𝘇𝗲 𝗻𝘂 𝗮𝗹 𝘁𝗲 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲𝗻!

𝑫𝒖𝒔, 𝒘𝒂𝒕 𝒛𝒐𝒖 𝒋𝒊𝒋 𝒅𝒐𝒆𝒏 𝒂𝒍𝒔 𝒈𝒆𝒍𝒅 𝒈𝒆𝒆𝒏 𝒓𝒐𝒍 𝒎𝒆𝒆𝒓 𝒔𝒑𝒆𝒆𝒍𝒅𝒆? 𝑳𝒂𝒂𝒕 𝒉𝒆𝒕 𝒎𝒆 𝒘𝒆𝒕𝒆𝒏, 𝒔𝒕𝒖𝒖𝒓 𝒎𝒆 𝒆𝒆𝒏 𝒑𝒎 𝒂𝒍𝒔 𝒋𝒆 𝒅𝒂𝒕 𝒍𝒊𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒉𝒆𝒃𝒕. 𝑰𝒌 𝒃𝒆𝒏 𝒃𝒆𝒏𝒊𝒆𝒖𝒘𝒅 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒋𝒐𝒖𝒘 𝒂𝒏𝒕𝒘𝒐𝒐𝒓𝒅𝒆𝒏! 😊

Fijne dag,
Anton

Foto: PixaBay