Moeiteloos groeien en jouw volledige potentie leven

Dat is waar het bij ons om gaat in onze jaarprogramma, workshops en trainingen. Bij ons is jouw groei datgene wat ons beweegt om het jaarprogramma en de workshops met jou te delen. Bij ons ligt diepgeworteld de wens dat ieder mens vrij kan leven en de hindernissen uit het verleden van zich af kan leggen. Dat willen we ook graag voor jou.

In 2019 hebben wij daarom onze handen ineengeslagen en zijn we gestart met een jaarprogramma en hebben we diverse workshops ontwikkeld. Al onze activiteiten zijn erop gericht om jou te kunnen begeleiden zodat jij dat wat jou op dit moment het meest belemmerd, kunt transformeren.

Inmiddels hebben verschillende mensen de workshops en en het jaarprogramma gevolgd. De feedback die wij daaruit ontvingen was zo overweldigend positief dat wij besloten om in 2020 verder te gaan en deze gezamenlijke activiteiten voort te zetten en onder te brengen in een v.o.f..

Wij zijn razend enthousiast wat de resultaten zijn en de impact van de expertises die wij beide inbrengen hebben. Daarbij motiveert de inzet die deelnemers tonen ons enorm. 

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op, je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken.

 

Wanneer het verleden nog meesleept..

Misschien is het voor jou wel zo dat er in je leven gebeurtenissen zijn geweest die nu nog van invloed zijn op jouw dagelijkse leven. Wanneer zo’n gebeurtenis jouw leven heeft verstoord, waarschijnlijk kun jij dan nu niet ten volle van het leven genieten en voel je remmingen op momenten dat anderen wel gewoon functioneren.

Het is niet gezegd dat wanneer je géén ernstige gebeurtenissen hebt meegemaakt dat je dan wel alles uit het leven kunt halen wat je zou willen. Het is heel goed mogelijk dat hele kleine gebeurtenissen een grotere impact op je hebben gehad dan je zou denken. Soms is alleen al dat iemand ooit iets tegen je gezegd heeft voldoende om jou nu te belemmeren om echt te genieten van alles wat er is en om écht jezelf te kunnen zijn in alle dagelijkse situaties. Soms weet je niet eens meer waar het vandaan komt, of denk je het wel te weten maar ligt de oorzaak toch ergens anders.

Dit soort grote en kleine gebeurtenissen uit het verleden belemmeren je dan in het heden. Het sleept mee.

Onverwerkte trauma’s

Er wordt wel eens gezegd: “Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben” en ook “dat een trauma het brein veranderd”.

Dat kan allemaal waar zijn, maar wij hebben goed nieuws voor jou! Dit kun je óók weer ten goede veranderen!

Misschien hebben de gebeurtenissen jou inderdaad gevormd tot wie jij nu denkt te zijn, dat is heel goed mogelijk. Maar ben jij dan écht jezelf zoals jij in potentie kan zijn? Dat kan nu heel goed verborgen zitten onder alles wat je hebt meegemaakt. Om vrij en gelukkig te leven is het nodig om vrij te komen van wat er is gebeurd of gezegd. Dat is waar wij jou graag een jaar lang in begeleiden.

Wat belemmert jou om echt jezelf te kunnen zijn?

Herken jij één of meer dingen uit de voorbeelden die hieronder staan?

  • beperkende gedachten
  • onverwerkte emotionele ervaringen
  • faalangst, sociale angst, angst voor spreken in het openbaar,
  • stress, frustraties, woede, verdriet, schaamte, schuld
  • slapeloosheid
  • gebrek aan energie
  • verslavingen (roken, eten…)
  • Steeds terugkerende, hardnekkige patronen

 

Jaarprogramma “Echt Jezelf Zijn”

Klik hierboven om meer te lezen over het jaarprogramma

Elk kwartaal kun je bij ons starten.

Klik links wanneer je meer over de inhoud wilt weten en klik rechts wanneer je de ervaringen van Saskia wilt lezen.

Klik hierboven om  Saskia haar ervaring te lezen 

Workshops

Elk jaar geven wij diverse workshops die jou meer inzicht geven over hoe jij je leven kunt veranderen. We leren je o.a. over de bodyguard, kwetsbaarheid en stress en geven je direct bruikbare informatie over hoe je met die onderwerpen anders om kunt gaan. We leren het je niet alleen, we laten je het ook voelen.

Hiernaast in de workshopkalender vind je de data terug.

In de workshopkalender vind je alle evenementen aan waar jij je voor kunt aanmelden van:

v.o.f. Echt Jezelf Zijn