Ervaringen

Valérie:

“Ik zag mezelf niet goed in mijn professie en kon me daardoor niet goed presenteren. Ik had niet voldoende zelfvertrouwen en durfde niet te geloven in mijn kunnen. Het ontbrak me ook aan zelfliefde in welke situatie dan ook.

Door de sessies met Anton kreeg ik rust in mijzelf, voelde ik steeds meer zelfliefde en zelfvertrouwen. Daardoor kreeg ik ook meer terug van anderen.

Nu zit ik niet meer vast in een patroon dat anderen van mij verwachten en kan ik dingen anders verwoorden. Mijn familie zegt dat ik veranderd ben en veel rustiger.

Van Anton ontving ik begrip en ondersteuning. Hij zag me staan zoals ik echt ben. Hij heeft een open luisterhouding en respect voor mijn gedachten, terwijl hij mij niet naar de mond heeft gepraat. Hij heeft mij zelf de antwoorden laten vinden. ”

Anoniem:

“Ik ben agente bij de bereden politie en ik wilde mijn PTSS overwinnen. Ik was na een opeenstapeling van gebeurtenissen o.a. angstig geworden om op verschillende paarden te stappen omdat ik dan zou verongelukken tijdens het springen of andere manoeuvres. Ik kan nu mijn werk weer doen, zonder napijn. 

Ik had vanaf het begin een enorm vertrouwen in Anton.”