WAAROM VERANDEREN ZO MOEILIJK IS

Dit herken je vast wel: Je wilt graag iets veranderen in je gedrag van manier van denken. Je bent helemaal klaar met de “oude” manier van denken en doen. Het is tijd voor vernieuwing! Dan ga je fris en enthousiast van start en het gaat best een tijdje goed, maar dan … dan komen er toch weer wat “oude maniertjes” naar voren ……

Of je hebt nu eindelijk het inzicht waar je een transformatie mee door kunt gaan. Je weet het zeker! Je voelt het aan alles! Vanaf nu kan de pijn helen en zal alles anders gaan en kun je de pijn achter je laten. Deze keer wordt t écht anders. En toch na een tijdje merk je dat er misschien wel iets verandert is, maar dat je ook weer terugvalt in je “oude” gedrag en manier van denken met de gedachten gevoelens.

HOE DIT KAN

Samen hebben wij mogen kennismaken met het zéér intelligente mechanisme wat hier achter zit en hoe we hiermee om kunnen gaan. Dit was voor ons zo’n eyeopener dat ons leven veranderde, dat we dit graag met jullie willen delen. 

Dus wil je ook graag begrijpen waarom het zo lastig is om blijvende veranderingen aan te brengen in je leven?

Echt Jezelf Zijn – 1- “Ik en mijn bodyguard”

Wil jij ook graag kennismaken met dit intelligente systeem in jezelf, ervaren waarom dit mechanisme doet wat hij doet en er mee leren samenwerken? 
Kom dan naar onze workshop naar de workshop “Echt Jezelf Zijn – 1- Ik en mijn bodyguard” . Hier gaan we jou leren en laten ervaren wat er tussen jou en je verlangen is om te veranderen staat.

Na deze workshop kun je herkennen wanneer dit systeem actief is bij jezelf en bij anderen. Welke gevoelens er bij dat systeem horen en welke echt van jou zijn. We geven je voldoende tools waarmee je deze patronen kunt veranderen.

Wat anderen van deze workshop zeggen:

Wieneke

Mijn intentie voor deze worshopdag over de bodyguard was open en verwachtingsloos. De blokkades die ik ervoer hadden vooral te maken met de relatie met mijn moeder.

In de ochtend werd er van alles bij me losgeweekt. In de middag deden we opstellingen in groepjes van 2. Gerelateerde hebben we de 3 delen gedeeld, de opstelling gedaan hadden uitgevoerd, gebeurde er heel veel met mij.

Waardoor mijn bodygard visueel voor mij werd kon ik hem voelen. Hierdoor zag ik mezelf er stil van worden en aan onderdoor gaan zoals de bodyguard tot dan toe gewerkt. Door dit besef en het voelen transformeerde er van alles in mij.

Ik herken en bedank mijn bodygard nu. Hij staat zelfs op mijn visionboard.

Omdat Els en Anton hun eigen verhaal vertelden, durfde ik mij ook kwetsbaar op te stellen. Zij waren mooi op de achtergrond en helpend aanwezig waar nodig. Voor mij. Precies goed!

Ik geef deze workshop een 8.

Naam gewijzigd i.v.m. met het verzoek van cliënt om anoniem te blijven.

Workshops

Elk jaar geven wij diverse workshops die jou meer inzicht geven over hoe jij je leven kunt veranderen. We leren je o.a. over de bodyguard, kwetsbaarheid en stress en geven je direct bruikbare informatie over hoe je met die onderwerpen anders om kunt gaan. We leren het je niet alleen, we laten je het ook voelen.

Hiernaast in de workshopkalender vind je de data terug.

In de workshopkalender vind je alle evenementen aan waar jij je voor kunt aanmelden van: