Stress de nieuwe norm?

Tegenwoordig ben je als werkende al gauw overgeleverd aan een hoge werkdruk. Dit kan veel van een mens vergen en het is vaak ook nog langdurig.

Dat we tegenwoordig zoveel stress te verdragen hebben is ergens in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw begonnen. Het heeft meerdere oorzaken zoals o.a. de globalisering van de handel, de digitale revolutie en de introductie van shareholdersvalue. In deze tijd levert in veel vakgebieden onderbezetting daar ook een grote bijdrage aan.

Alles bij elkaar is het leven blijkbaar stressvoller geworden. We moeten zoals eerder gesteld meer presteren. Maar er zijn ook in ons privéleven een heleboel zaken geslopen die meer tijd en aandacht slurpen. Neem als voorbeeld maar eens de telefoon en social media. Je moet het toch allemaal maar bijhouden.

Nu het allemaal anders is, is het belangrijk om te leren en te ervaren hoe je jouw lijf weer in rust kan krijgen wanneer je stress ervaart. Wandelen in de natuur, of sporten zijn bijvoorbeeld goede activiteiten die daarbij helpen. Maar daar heb je misschien niet altijd tijd voor.

Van stress naar ontspanning

Dus wil je ook graag begrijpen en ervaren wat die stress met je doet en hoe ook jij in deze hectische tijden rust kunt ervaren? Wil je ervaren hoe ook jij deze veranderingen aan kunt brengen in je eigen leven? Wil jij meer ontspannenheid en geluk ervaren?
Wil jij ook graag beter kunnen ontspannen juist wanneer het spannend is? Wil je ervaren wat dan het verschil is en hoe dat jouw levensgeluk beïnvloed? 

Echt Jezelf Zijn – 3 – Ik en mijn stress

Kom dan naar onze workshop naar de workshop “Echt Jezelf Zijn – 3 – Ik en mijn stress” . Hier gaan we jou leren en laten ervaren wat er tussen jou en je verlangen staat om te veranderen.
Na deze workshop kun je beter omgaan met stress en plotselinge spanning. Herkennen wanneer jij jezelf onder spanning zet of juist ontspant. Je zult merken dat ontspannen ook vrijheid betekend. We geven je voldoende tools waarmee je deze patronen kunt veranderen en ontspanning kunt integreren in je leven.

Workshops

Elk jaar geven wij diverse workshops die jou meer inzicht geven over hoe jij je leven kunt veranderen. We leren je o.a. over de bodyguard, kwetsbaarheid en stress en geven je direct bruikbare informatie over hoe je met die onderwerpen anders om kunt gaan. We leren het je niet alleen, we laten je het ook voelen.

Hiernaast in de workshopkalender vind je de data terug.

In de workshopkalender vind je alle evenementen aan waar jij je voor kunt aanmelden van: