Inspiring Body Mind Balance

Inspiring Body Mind Balance

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Misschien ken je die zin al. Maar het betekent zoveel meer dan alleen maar bezig zijn met gezond eten of persoonlijke ontwikkeling. Veel mensen denken pas aan hun gezondheid wanneer het mis is gegaan en dat is jammer. Veel ziektes ontwikkelen zich gedurende jaren. Sommige ouderdomsziektes doen er wel meer dan 25 jaar over voordat het probleem wordt opgemerkt. Zou het niet fijn zijn wanneer je hier nu al iets mee kunt?

Inspiring Body Mind Balance:

Dit gaat over het in balans brengen van je lichamelijke en geestelijke gezondheid door anders over jezelf en je voeding te denken.

Bij Inspiring Body Balance© kun je gebruik maken van voedingssupplementen die je gezondheid daadwerkelijk een boost geven. De basis is het Balance programma waarbij je de keuze hebt uit diverse producten waarbij we met bewijs aantonen of je het nodig hebt maar ook dat het werkt!

Inspiring Mind Balance©:

Je weet best zelf hoe je gezonder kunt eten, maar hoe verander je dan die oude patronen en gedachten die jou er nu van weerhouden? Inspiring Mind Balance betekent dat je gebruik kunt maken van mij als coach om jouw gedachten om te vormen naar helpende gedachten en nieuwe patronen te ontwikkelen.

Inspiring Mind Balance gaat over onderwerpen als eetgewoonten, drinkgewoonten en ook over snoepen, roken en onvoldoende eten. Net wat voor jou van toepassing is.

Hoe mooi is dat!
Een gezonde geest en een gezond lijf gaan goed samen, maar is meer dan het voorkomen van ziekte of pas ingrijpen wanneer je ziek bent. Begin nu!

Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Anton

 

Inspiring Body Balance

 

 

Begin vandaag nog met gezonder leven

Het begint met de BalanceTest

 

In de moderne wereld van vandaag eten we anders dan een eeuw geleden, toen bijvoorbeeld fastfood nog niet op het menu stond.  Maar zelfs als u uw eigen eten kookt, zijn de ingrediënten helaas niet meer van dezelfde kwaliteit. Vlees is meestal afkomstig van dieren die in een schuur met voer gevoederd worden in plaats van gras te eten in de open velden en vissen zoals zalm worden gekweekt in gesloten bekkens en gevoed met vismeel in plaats van algen te eten in de diepe zeeën. Dit heeft een enorme impact op de voedingswaarden in het voedsel en dus ook de voedingswaarden in onze cellen, weefsels en ons lichaam.

De Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige zelftest die de vetzuren in uw bloed analyseert. Deze vetzuren zijn een weerspiegeling van het vet in uw voedsel.

 

De BalanceTest is een droge bloedtest (dry blood spot test – DBS) waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze net zo nauwkeurig is als een veneus bloedmonster, wanneer vetzuren moeten worden geanalyseerd.

 

Alles wat nodig is, zijn enkele druppeltjes bloed uit de vingertop op een filterpapier en de test is binnen een minuut voltooid.

VITAS Analytical Services* analyseert anoniem het gehalte aan 11 vetzuren** in het bloed met een betrouwbaarheid van 98%. Het resultaat wordt vervolgens, na ongeveer 20 dagen, weergegeven op de website; zinzinotest.com waar informatie wordt gegeven over de Omega-6:3 balans, het Omega 3-gehalte, een vetzuurbeschermingsprofiel en meer.

 

Studies inzake het profiel van vetzuren van bloed hebben aangetoond dat dit profiel sterk gerelateerd is aan de gezondheidstoestand.

 

*Vitas is een door GMP gecertificeerd contractlaboratorium voor chemische analyse, met 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige chromatografische analyses op basis van geavanceerde kennis en technologie.

 

 ** De 11 vetzuren zijn: Palmitinezuur (PA), stearinezuur (SA), oliezuur (OA), linolzuur (LA), alfa-linoleenzuur (ALA), gamma-linoleenzuur (GLA), dihomoGamma-linoleenzuur (DHGLA), arachidonzuur ( AA), eicosapentaeenzuur (EPA), docosapentaeenzuur (DPA), docosahexaeenzuur (DHA). 

 

BEGIN VANDAAG NOG AAN EEN GEZONDER LEVEN

ONTDEK DE VERBLUFFENDE GEZONDHEIDSDOORBRAAK UIT SCANDINAVIË

Uit onze tests blijkt dat maar 5% van de mensen al bij de eerste test gezond scoort. Nadat men ons persoonlijke gezondheidsplan aanhoudt en de BalanceOil vier maanden gebruikt, heeft 95% van de mensen echt fantastisch mooie uitslagen bij hun tweede test.

lees meer, bekijk de video en doe de test

 

Slaap goed, ontspan en wees opgewekt

Viva is een natuurlijk product ter verlichting van dagelijkse stress en bevordering van een positieve stemming doordat het een gezond functionerend zenuwstelsel ondersteunt, maar ook de hersenen en het normaal mentaal functioneren.

Onlangs hebben meerdere klinische proeven de effectiviteit aangetoond, uiteenlopend van subtiele verbeteringen tot compleet levensveranderend.

Viva is een combinatie van affron®, een gestandaardiseerd en gepatenteerd extract van pure, premium kwaliteit saffraan stigma’s (Crocus sativus L) uit Spanje, vijf B-vitaminen, jodium en vitamine C.

Lees meer, bekijk de video en bestel Viva

 

Wil je meer weten over alle producten of bestellen?

Ga dan naar mijn webshop of neem contact met mij op.

Naar de webshop

 

Zinzino bloedtest

Meten is weten

Zinzino uitslag bloedtest

Meten is weten

Inspiring Mind Balance

 

Nieuwe patronen voor een gezonder leven

Wanneer je gezonder wilt leven is het niet altijd even makkelijk om je gewoontes te veranderen. Ikzelf kan daar goed over meepraten.

Al vanaf dat ik kleuter was, was chocolade “mijn troost”. Perfecte oplossing natuurlijk voor zo’n klein jochie. Helemaal goed dat hij zich op die manier een rustpunt kon geven in een situatie die voor hem niet prettig was.

Zo was dat ook bij mij. Ik was zo gewend om met stress extra te eten en dan het liefst chocolade in welke vorm dan ook. Het gaf mij een moment van iets wat op rust leek, maar oh wee, wanneer die reep op was.

Patronen kunnen zich ook opstapelen. Het klinkt heel ongezond, maar ze zijn in het begin helpend om een situatie aan te kunnen. Zo’n oplossing, of patroon, is op dat moment geweldig. Op latere leeftijd, of wanneer de situatie verandert is, is dat niet meer helpend en schiet het zijn doel voorbij.

Nadat ik op mijn 9e een traumatische ervaring had en dat aan niemand kwijt kon, ben ik gaan roken. Prima oplossing voor dat moment, want hoewel ik hierdoor negatieve aandacht kreeg…. kreeg ik inderdaad: aandacht. Het ontlaadde ook mijn stress want het was een shortcut naar dopamine.

Op latere leeftijd waren deze patronen niet meer helpend voor mij en begonnen ze tegen mij te werken. Eerst ben ik in 1996 van het roken afgestapt. Dat ging relatief makkelijk, maar dat versterkte wel de chocoladeverslaving.

Nu ben ik ook daar vanaf, maar dat heeft dus nog ruim 20 jaar geduurd vanaf het moment dat ik stopte met roken. Ik merk nu hoe die oude patronen mij belemmerd hebben en ik voel mij nu eindelijk vrij om goed voor mezelf te zorgen.

Herken jij je hier ook in en wil jij graag:

  • weer rookvrij leven,
  • weer gezond kunnen eten zonder te schranzen,
  • weer rustig slapen en fris opstaan,
  • weer zelf kunnen kiezen zonder met je voeten in de klem te zitten van het verleden?
Maak dan snel een afspraak met mij om te bespreken hoe wij dit samen gaan aanpakken. 

 

Het Inspiring Mind Balance-traject bestaat uit 3 persoonlijke sessies van c.a. 1,5 uur en kost eenmalig € 365,-. Buiten de sessies is ondersteuning mogelijk.

Je kunt vervolgens zelf kiezen of je gebruik wilt maken van de voedingssupplementen. De kosten daarvan zijn niet inbegrepen in de prijs van het Inspiring Mind Balance-traject.

© 2019 Inspiring Body Mind Balance is een handelsnaam van Anton van Ensbergen
© 2019 Inspiring Body Balance en Inspiring Mind Balance zijn diensten van Anton van Ensbergen
Inspiring Body Mind Balance is een independent partner van Zinzino