Inspiring Body Mind Balance

Inspiring Body Mind Balance

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Misschien ken je die zin al. Maar het betekent zoveel meer dan alleen maar bezig zijn met gezond eten of persoonlijke ontwikkeling. Veel mensen denken pas aan hun gezondheid wanneer het mis is gegaan en dat is jammer. Veel ziektes ontwikkelen zich gedurende jaren. Sommige ouderdomsziektes doen er wel meer dan 25 jaar over voordat het probleem wordt opgemerkt. Zou het niet fijn zijn wanneer je hier nu al iets mee kunt?

Inspiring Body Mind Balance:

Dit gaat over het in balans brengen van je lichamelijke en geestelijke gezondheid door anders over jezelf en je voeding te denken.

Bij Inspiring Body Balance© kun je gebruik maken van voedingssupplementen die je gezondheid daadwerkelijk een boost geven. De basis is het Balance programma waarbij je de keuze hebt uit diverse producten waarbij we met bewijs aantonen of je het nodig hebt maar ook dat het werkt!

Inspiring Mind Balance©:

Je weet best zelf hoe je gezonder kunt eten, maar hoe verander je dan die oude patronen en gedachten die jou er nu van weerhouden? Inspiring Mind Balance betekent dat je gebruik kunt maken van mij als coach om jouw gedachten om te vormen naar helpende gedachten en nieuwe patronen te ontwikkelen.

Inspiring Mind Balance gaat over onderwerpen als eetgewoonten, drinkgewoonten en ook over snoepen, roken en onvoldoende eten. Net wat voor jouw van toepassing is.

Hoe mooi is dat!
Een gezonde geest en een gezond lijf gaan goed samen, maar is meer dan het voorkomen van ziekte of pas ingrijpen wanneer je ziek bent. Begin nu!

Wij zien je graag op een van onze gratis informatiebijeenkomsten.

 

Inspiring Body Balance ©

Zinzino Vegan Oil

Dr. Paul Clayton

Zinzino BalanceOil

Dr. Paul Clayton

Zinzino bloedtest

Meten is weten

Zinzino uitslag bloedtest

Meten is weten

© 2019 Inspiring Body Mind Balance is een handelsnaam van Anton van Ensbergen
© 2019 Inspiring Body Balance en Inspiring Mind Balance zijn diensten van Anton van Ensbergen
– Inspiring Body Mind Balance is een independent partner van Zinzino