Jaarprogramma "Echt Jezelf Zijn"

Moeiteloos groeien en jouw volledige potentie leven.

Dat is waar het bij ons om gaat in onze jaarprogramma, workshops en trainingen. Bij ons is jouw groei datgene wat ons beweegt om deze jaarprogramma met jou te delen. Bij ons ligt diepgeworteld de wens dat ieder mens vrij kan leven en de hindernissen uit het verleden van zich af kan leggen. Dat willen we ook graag voor jou.

 

Dit jaarprogramma gaat over “Echt Jezelf Zijn” en is een initiatief van en een co-creatie van
Anton van Ensbergen & Els Taktor.

Wanneer het verleden nog meesleept..

Misschien is het voor jou wel zo dat er in je leven gebeurtenissen zijn geweest die nu nog van invloed zijn op jouw dagelijkse leven. Wanneer zo’n gebeurtenis jouw leven heeft verstoord, waarschijnlijk kun jij dan nu niet ten volle van het leven genieten en voel je remmingen op momenten dat anderen wel gewoon functioneren.

Het is niet gezegd dat wanneer je géén ernstige gebeurtenissen hebt meegemaakt dat je dan wel alles uit het leven kunt halen wat je zou willen. Het is heel goed mogelijk dat hele kleine gebeurtenissen een grotere impact op je hebben gehad dan je zou denken. Soms is alleen al dat iemand ooit iets tegen je gezegd heeft voldoende om jou nu te belemmeren om echt te genieten van alles wat er is en om écht jezelf te kunnen zijn in alle dagelijkse situaties. Soms weet je niet eens meer waar het vandaan komt, of denk je het wel te weten maar ligt de oorzaak toch ergens anders.

Dit soort grote en kleine gebeurtenissen uit het verleden belemmeren je dan in het heden. Het sleept mee.

Onverwerkte trauma’s

Er wordt wel eens gezegd: “Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben” en ook “dat een trauma het brein veranderd”.

Dat kan allemaal waar zijn, maar wij hebben goed nieuws voor jou! Dit kun je óók weer ten goede veranderen!

Misschien hebben de gebeurtenissen jou inderdaad gevormd tot wie jij nu denkt te zijn, dat is heel goed mogelijk. Maar ben jij dan écht jezelf zoals jij in potentie kan zijn? Dat kan nu heel goed verborgen zitten onder alles wat je hebt meegemaakt. Om vrij en gelukkig te leven is het nodig om vrij te komen van wat er is gebeurd of gezegd. Dat is waar wij jou graag een jaar lang in begeleiden.

Wat belemmert jou om echt jezelf te kunnen zijn?

Herken jij één of meer dingen uit de voorbeelden die hieronder staan?

  • beperkende gedachten
  • onverwerkte emotionele ervaringen
  • faalangst, sociale angst, angst voor spreken in het openbaar,
  • stress, frustraties, woede, verdriet, schaamte, schuld
  • slapeloosheid
  • gebrek aan energie
  • verslavingen (roken, eten…)
  • Steeds terugkerende, hardnekkige patronen

GOED NIEUWS!
Je kan daar nu iets aan doen!

Wanneer jij richting in je leven wilt brengen, jij in de gaten hebt dat er belemmeringen zijn en dat jij besloten hebt dat jij het anders wilt. Dan is deze jaarprogramma echt iets voor jou en een waardevolle aanvulling op wat je al gedaan hebt.

Meld je dan nu aan voor deze jaarprogramma. Wij begeleiden je graag zodat jij echt jezelf kan zijn en moeiteloos jouw leven kan leiden zonder belemmeringen.

De jaarprogramma is verdeeld in 2 delen. In de eerste 6 maanden maak je een snelle start en kun jij jouw intenties voor dat jaar snel in beweging zetten met behulp van 1 op 1 coachingssessies of trauma interventies, cranio sessies en online sessies. Daarnaast zijn er onze workshops die je verder helpen om bepaalde stappen te kunnen zetten.

Er zijn 4 coaching/traumasessies en die kun jij zelf ergens in de eerste helft van het jaar inzetten op het moment dat jij voor jezelf helder hebt wat voor jou belangrijk is om aan te pakken. Zo maak jij een kick start in de veranderingen die jij in jouw leven wilt. De 1 op 1 online sessies kun je dan in de tweede helft van het jaar inzetten..

Voor de craniosessies kan het handig zijn om die op een bepaald moment met een interval van steeds 2 weken in te zetten. Deze sessies zullen je helpen om stress die in jouw lichaam zit, of andere blokkades op te sporen te verminderen of te verwerken.

Maar dat is nog niet alles!

De eerste 6 maanden heb je ook iedere 2 weken een online groepsessie met in totaal maximaal 6 deelnemers. We hebben ervaren dat deze sessies diepe impact kunnen hebben op jouw voortgang. 

Na 6 maanden? Dan heb je al heel veel veranderd in je leven en kun je dat ook een stuk zonder ons. Ook dan zijn we er voor jou. Dan is er iedere maand nog 1 online groepsessie en je kunt altijd contact met ons opnemen via email, telefoon of bijvoorbeeld app.

Workshops

Daarnaast kun je aanvullende workshops volgen. Deze workshops zijn niet verplicht, maar je kunt wel deelnemen aan elke workshop van Echt Jezelf Zijn in het jaar dat jij deelneemt. Je kunt naar een workshop gaan wanneer het onderwerp je aanspreekt. Je mag zelfs één introducee meenemen die dan een fikse korting op de ticketprijs ontvangt. Je mag die introducee ook naar een workshop sturen wanneer je zelf niet gaat. Jouw introducee ontvangt ook dan  die korting op de prijs voor deze workshop.

Wanneer is onze intensive iets voor jou?

Wanneer jij richting in je leven wilt brengen, jij in de gaten hebt dat er belemmeringen zijn en dat jij besloten hebt dat jij het anders wilt.

Daarnaast is het voor jouzelf van belang dat je 100% deelnemer kan zijn om er voor jezelf alles uit te halen, dat je transparant kunt zijn om tot te kern te komen voor jezelf en dat je kunt reflecteren.

Intensive

Inhoud Intensive
Coachingssessies/interventies 4
Craniosessies 4

Online sessies 1:1

Online groepsessies

3

18

Kortingen  
Extra coachingssessie/interventie 50%
Workshopdagen Gratis toegang*
Workshop introducee 25%
Extra cranio sessies 25%

 * excl. lunch en avondeten, overnachting en ontbijt, indien van toepassing.

Wil jij weten wat voor impact dit voor jou kan hebben? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer. We zullen samen bekijken of de intensive bij jou hulpvraag past.

Waarde van dit alles is € 2.935,- 

De prijs van deze intensive is € 2.450,- *. 

VROEGE VOGELS korting:

Kies jij vóór 15 december voor deze aanbieding dan betaal je geen € 2.450,-, maar slechts € 1.800,-*.

*Je kunt het jaarbedrag ook in 2, 4 of 12 termijnen betalen. Wanneer je in termijnen betaald, dan vindt er een toeslag plaats van € 17,50 per termijn.

.

Durf jij schaamteloos jezelf te zijn?

Disclaimer: Prijzen en tabellen zijn met grote zorgvuldigheid ingevuld. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Aan het op deze website gepubliceerde kunt derhalve u geen rechten verbinden.12