Kick Start Traject, kennismaken:

Het verloop van mijn leven was beïnvloed door o.a. misbruik, geweld, ongelukken, mantelzorg en hulpverlening bij ongevallen. Hierover kun je op andere pagina’s lezen. Ik raakte daardoor overspannen en burn-out en kreeg ook last van het Post Traumatische Stress Syndroom.

Misschien herken je het ook dat de reguliere zorg, die vergoed wordt, onvoldoende is om vooruit te komen. Zo was dat ook bij mij. Wat er ook gebeurde en welke behandeling ik ook kreeg, ik bleef met de verlammende gevolgen van PTSS en overspannenheid zitten.

“Dat wat in het leven de moeite waard is,
vind je in jezelf”

In 2017 kreeg ik voor de zoveelste keer een ongeval. Weer een ongeval met letsel. Voor het eerst in mijn leven moest ik echt voor mijzelf zorgen. Ruim een jaar later en diverse opleidingen verder, geniet ik toch weer van het leven, vrij van PTSS.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bewust, gezond en gelukkig leven. Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van je houding en gedrag en het doorbreken van vastgeroeste, ongewenste patronen.

Hoewel omstandigheden voor iedereen anders zijn geweest bij het ontstaan van het trauma, weet ik hoe het is om trauma’s te beleven in het dagelijkse leven. En dat maakt voor jou samenwerken met mij anders omdat ik weet waar jij doorheen moet gaan om weer vrij jouw leven te kunnen leiden.

Dat is wat ik jou ook gun, om mentaal en fysiek weer in balans te zijn.

Eerste Stap

De eerste stap is simpel. Maak een telefonische afspraak om kennis te maken, dan kun jij voor jezelf kijken of het klikt en je vragen aan mij kwijt.

Wil je online ervaren hoe ik werk? Kies dan in het afsprakenmenu voor Ontdekkingssessie & Boostersessie Plus 60 minuten. Dit is een kosteloze online coachingsessie, waarbij je zeker nieuwe inzichten zult krijgen.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, online of live.

Met vriendelijke groet,
Anton

Kick Start Traject ©

Persoonlijke verhalen:​