Kick Start Traject

Genieten van het leven na trauma

Wist je dat het wel degelijk mogelijk is om diepgaande en blijvende veranderingen aan te brengen in hardnekkige overtuigingen, remmende emoties en ongezonde gewoonten die jou belemmeren om vrijuit te leven? Zelfs wanneer je last hebt van post traumatische stress, is het mogelijk om met één of meerdere sessies blijvende verbetering van de situatie te bewerkstelligen.

Herken jij je in één of meer van deze punten?

  • dat je schrikt van contact
  • dat je bang bent om alleen te zijn
  • dat je badend in het zweet wakker wordt
  • dat je telkens je baan verliest
  • dat iedere keer op het moment dat je zin hebt in de relatie, dat je geliefde weggaat\
  • of dat je bepaalde situaties niet aandurft

Misschien heb je last van andere zaken en weet je niet eens meer waarom dit zo is gekomen. Dan kan ik je leren om je leven te hanteren zodat je weer 100% mee kan doen.

Je hebt géén levenslang!

Herken je dat? Dat je stressvolle gedachten hebt, waar jij mee blijft zitten en die je misschien niet eens met iemand deelt? 

Veel mensen zijn van mening dat je van angstklachten niet af kunt komen en zeker niet bij (c)PTSS. Dat is dan ook de reden dat ik zelf bij therapeuten die er zo denken niet verder kwam. Vaak bleven ze  peuren in het verleden waarbij steeds de traumatische herinneringen opgehaald moesten worden. Zij zeiden dat ik altijd wel een rugzak zou blijven houden. Ik voelde mij niet volledig gezien en die overtuiging werkte beperkend op mijn herstel en het steeds ophalen van de herinneringen werkte hertraumatiserend.

Inmiddels weet ik en heb ik ervaren dat het tegendeel waar is. 

Wil jij ook volledig schaamteloos jezelf zijn? Vrij van het verleden? Neem dan contact met me op en zet de eerste stap! 

Dan kan jij straks ook weer volledig genieten van het leven. 

Samen gaan we concreet in het hier en nu de symptomen die je ervaart herstellen en verwerken. Zodanig dat je nooit meer op de één of andere manier associaties met de traumatische ervaring hoeft aan te gaan.

Dat is wat ik jou ook gun, om mentaal en fysiek weer in balans te zijn.

Eerste stap

De eerste stap is simpel. Maak een telefonische afspraak om kennis te maken, dan kun jij voor jezelf kijken of het klikt en je vragen aan mij kwijt.

Wil je online ervaren hoe ik werk? Kies dan in het afsprakenmenu voor Ontdekkingssessie & Boostersessie Plus 60 minuten. Dit is een kosteloze online coachingsessie, waarbij je zeker nieuwe inzichten zult krijgen.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, online of live.

Met vriendelijke groet,
Anton