Mentaal & Fysiek gezond

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand

Het geheim is de juiste balans!

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bewust, gezond en gelukkig leven. Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van je houding en gedrag en het doorbreken van vastgeroeste, ongewenste patronen.

Het doel van coaching is het versterken van de balans tussen je persoonlijke wensen en je relatie tot je werk en de wereld om je heen. Zodat je gevoelens van onmacht veranderen in het (her)vinden van de innerlijke kracht zodat je eigen regie krijgt op je leven.

Meten is weten

Inspiring Body Mind Balance biedt, geïntegreerd in de coach- en begeleidingstrajecten, ook Gezondheid met Bewijs met het METEN IS WETEN traject.

Een disbalans in je lichaam veroorzaakt laaggradige ontstekingen: de basis van ziekte. De juiste vetzuren en vitamine D zijn een belangrijke basis voor herstel en vitaliteit.

Een vitaal persoon heeft de kracht, de wil en de energie om op een positieve manier zijn leven in te richten.

Hoe weet je wat je moet doen?

Dat vragen we jouw lichaam!

Startpunt van het traject is twee bloedtests: één om je vetzuren te meten en één voor je vitamine D gehalte.

Samen voeren we de bloedtests uit.
Een onafhankelijk laboratorium analyseert je bloed en je ontvangt een uitgebreid verslag.

Afhankelijk van de uitslag bieden we  je middels ons Gezondheidsprotocol een oplossing op maat, om na vier maanden begeleiding opnieuw te testen.

Wil je beide trajecten tegelijk starten?

Wanneer je een combinatie maakt van het Kick Start Traject om blokkades, stress en trauma’s te verwerken met een fysiek traject om ervoor te zorgen dat de omstandigheden voor het lichaam en het brein zo optimaal wordt, dan ontvang je korting op het Kick Start Traject.

  • Prijzen zijn afhankelijk van de persoonlijke behoefte, duur van het traject en of u een combinatie maakt van beide traject
  • Combineren van beide trajecten levert een korting op tot  maximaal de prijs voor het Kick Start Traject
  • Indien gewenst kun je kiezen voor gespreide betaling*

* Voor de termijnbetalingen gelden voorwaarden. Vraag ernaar wanneer u hier gebruik van wilt maken.