Mentaal & Fysiek gezond

Mentale en fysieke gezondheid gaan hand in hand

Het geheim is de juiste balans!

Het is mijn missie om mensen te begeleiden naar een bewust, gezond en gelukkig leven. Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke uitdagingen, het spiegelen van je houding en gedrag en het doorbreken van vastgeroeste, ongewenste patronen.

Het doel van coaching is het versterken van de balans tussen je persoonlijke wensen en je relatie tot je werk en de wereld om je heen. Zodat je gevoelens van onmacht veranderen in het (her)vinden van de innerlijke kracht zodat je eigen regie krijgt op je leven.

Meten is weten

Inspiring Body Mind Balance biedt, geïntegreerd in de coach- en begeleidingstrajecten, ook Gezondheid met Bewijs met het METEN IS WETEN traject.

Een disbalans in je lichaam veroorzaakt laaggradige ontstekingen: de basis van ziekte. De juiste vetzuren en vitamine D zijn een belangrijke basis voor herstel en vitaliteit.

Een vitaal persoon heeft de kracht, de wil en de energie om op een positieve manier zijn leven in te richten.

Hoe weet je wat je moet doen?

Dat vragen we jouw lichaam!

Startpunt van het traject is twee bloedtests: één om je vetzuren te meten en één voor je vitamine D gehalte.

Samen voeren we de bloedtests uit.
Een onafhankelijk laboratorium analyseert je bloed en je ontvangt een uitgebreid verslag.

Afhankelijk van de uitslag bieden we  je middels ons Gezondheidsprotocol een oplossing op maat, om na vier maanden begeleiding opnieuw te testen.

Mentaal & Fysiek Traject

Dit traject is een combinatie van het Kick Start Traject om blokkades, stress en trauma’s te verwerken en een fysiek traject om ervoor te zorgen dat de omstandigheden voor het lichaam en het brein zo optimaal wordt.

Pakket aanbieding:

Jouw investering voor het Kick Start Traject is € 1.255,- en dat voor het fysieke traject € 1.782,-* indien je het apart zou aanschaffen. 

Wanneer je beide trajecten combineert  is jouw investering geen € 3.037,- maar  slechts € 1.051,-!

Indien gewenst kun je kiezen voor gespreide betaling** met een eerste betaling van € 548,-* en zes vervolgbetalingen van € 190,50*

* Prijzen zijn met zorg samengesteld, typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Voor volledige vegan oplossing geldt een toeslag.

** Voor de termijnbetalingen gelden voorwaarden. Vraag ernaar wanneer u hier gebruik van wilt maken.