Wie is Anton van Ensbergen?

Ik ben een zorgondernemer, netwerkmarketingprofessional, visionair, coach. Maar dat was niet altijd het geval…

Mijn naam is Anton en ik ben een doodnormale kerel uit een stad in Nederland. Een dromer die verschillende ambachten had omdat hij geen idee had wat hij wilde doen of bereiken in het leven.

Eén ding stond daar toch bij bovenaan:
het samenwerken en waardevol bijdragen aan een beter leven van anderen

Na in de scheepsbouw gewerkt te hebben, kwam ik in het winkelbedrijf en daarna rolde ik de financiële wereld in waar ik uiteindelijk startte, en successen oogstte, als zelfstandig ondernemer. Daar kwam abrupt een einde aan door een eerste zwaar ongeval.

Nadat ik nog 2 zware ongevallen had gehad en me toen voorstelde hoe mijn leven er over 10 jaar uit zou zien, werd ik bang. Angst om mijn hele leven aan de zijlijn te staan en anderen te zien spelen. Angst om spijt te hebben dat ik mijn dromen niet heb durven realiseren omdat ik me tegen had laten houden door de opgelopen fysieke beperkingen. Ik wist dat ik iets moest veranderen. 

Maar hoe? Ik heb het in mijn eentje geprobeerd. Beroepsmatig. Mislukt. Keer op keer. Totdat ik leerde om in een team te werken, met nauwkeurige stap-voor-stap instructies. Ik leerde hoe ik elkaar kon ondersteunen en hoe ik een online bedrijf kon opbouwen zonder enige voorkennis. Na 9 maanden was ik uitgebroken en had ik gekozen voor vrijheid in mijn werk.

Sinds 2 jaar werk ik volledig online en help ik anderen om uit te breken en hun dromen te verwezenlijken. 

Nu zijn wij partners en werken we samen met een team van mensen die allemaal zelfstandig zijn. Sommigen willen een paar honderd Euro per maand bijverdienen, anderen willen een volledig inkomen en dat is allemaal mogelijk.

Mijn vraag aan u is:
Wanneer bent u aan de beurt?