Over Mij

Voorheen had ik een bloeiend assurantiekantoor en werkte 60 tot 80 uur per week. Daar had ik een uitstekend inkomen uit waarmee ik een mooie woning en auto kon betalen en je zou denken dat ik alles had wat een mens zijn hartje begeerd.

Niets is minder waar, want ik hield geen tijd over om ervan te genieten. De telefoon stond altijd aan voor het geval een klant belde en zo stond ik zelf ook eigenlijk altijd aan in werkmodus.

Door een zwaar ongeval kon ik dit bedrijf niet voortzetten en door nog eens 2 andere had ik na ruim 12 jaar nog geen nieuw bedrijf, want de revalidatie was gestagneerd.

Omdat mijn inkomen steeds minder werd, ben ik gaan brainstormen met een goede vriend. We hebben eerst alles op een rij gezet m.b.t. tot mijn kennis en kunde. Na 6 uur brainstormen kwam daaruit dat ik eigenlijk alleen de optie had om een administratiekantoor te openen. De moed zonk me daarbij in de schoenen, want als ik ergens een broertje dood aan heb is het wel boekhouden.

Toen vroeg die vriend van me of ik open stond om kennis te nemen van wat hij toen al een aantal jaren deed en dat veranderde mijn leven totaal ten goede!

Hij gaf mij een uitleg die bij mij resoneerde, ik volgde zijn raad op en daarmee veranderde mijn leven opnieuw.

Nu zijn wij partners en werken we samen met een team van mensen die allemaal zelfstandig zijn. Sommigen willen een paar honderd Euro per maand bijverdienen, anderen willen een volledig inkomen en dat is allemaal mogelijk.

Ik ben blij dat die vriend mij verteld heeft wat het is en mij begeleid heeft.

Nu is mijn gezondheid op een veel hoger niveau dan voorheen mogelijk werd geacht en heeft mijn revalidatie een beter resultaat door het gebruik van de oplossing. Als kers op de taart heb ik er ook een nieuwe business opgebouwd waar ik trots op mag zijn. Tegenwoordig heb ik tijd voor mijn gezin, maak ik mooie reizen en ziet de toekomst er zonnig uit.

Deze kans wil ik graag met iedereen delen.