Geld, Tijd & Gezondheid

Geld, Tijd & Gezondheid

Geld, tijd en gezondheid zijn cruciale componenten in ons bestaan.
Geld, tijd en gezondheid bepalen sterk of we dat kunnen doen wat we echt belangrijk vinden.
Geld, tijd en gezondheid kunnen ieder apart of gezamenlijk een grote belemmering vormen voor een rijk en vervuld leven.

Geld maakt veel dingen mogelijk, maar is desalniettemin zeker niet het hoogste doel.  Wanneer we er voldoende van hebben dan geeft ons dat rust en ruimte om te doen wat we willen. Wanneer het onvoldoende aanwezig is kan dat enorme stress betekenen.

Tijd is schaars. We denken altijd dat we zeeën van tijd hebben, maar of de morgen voor ons komt dat is altijd de vraag. Tijd kun je ook niet vervangen, dus wanneer tijd wordt opgeslobberd door de gevolgen van een slechte gezondheid, de uren die je moet werken dan houdt dat je weg van wat werkelijk belangrijk voor je is.

Gezondheid heeft voor mij de prioriteit. Wanneer ik gezond ben dan kan ik mijn tijd indelen volgens mijn prioriteiten en geld…dat kan ik dan ook op een andere manier verdienen dan door mijn tijd te verkopen.  Gezondheid geeft mij ook de mogelijkheid, mij bezig te houden met dat wat ik het belangrijkst vind in het leven.

Wanneer jij tekorten ervaart op één of meerdere van deze gebieden, dan kan ik je vertellen dat daar een oplossing voor is die jou wellicht aan zal spreken. 

Voor mij betekende deze oplossing meer geld, meer vrije tijd en bovenal een aantoonbare verbeterde gezondheid.

Wanneer jouw gezondheid ook belangrijk is,. wanneer jij extra inkomen wilt of wanneer jij meer vrije tijd wilt?

Investeer dan wat tijd, een half uurtje, om een afspraak met mij te maken. Ik leg je graag uit hoe het mogelijk is om met deze unieke mogelijkheid op het gebied van persoonlijke op testen gebaseerde preventieve gezondheid met een unieke business opportunity ook voor jou een persoonlijk plan te maken om jouw situatie op het gebied van gezondheid, tijd en geld te optimaliseren.